BeschrijvingWegens omstandigheden wordt Pension/Gästehaus Engel in Ruhpolding ter overname aangeboden. Het pension heeft 6-2persoonskamers, 2-1persoonskamers, 2-3persoonskamers, 1 appartement en een bedrijfswoning met 1 slaapkamer. Op de begaande grond is er een ontbijtruimte met keuken en gasten WC.
De kale huurprijs bedraagt ca € 1200,= per maand. incl. bedrijfswoning.
Overname inventaris: na overleg
Contact:info@gaestehausengel.de
===============================
Op vakantie zijn en zich tegelijk thuis voelen, dat gaat alleen in pension "Engel". Ons huis is rustig gelegen maar toch op korte afstand van het dorpscentrum. Het Kurpark, het zwembad "Vita Alpina" en het treinstation liggen als het ware bij ons om de hoek.

Ruhpolding is het familievakantiedorp in de Chiemgauer Alpen. De ligging in een weids, zonnig dal te midden van schilderachtige almen en dromerige bergmeren biedt in ieder jaargetijde volop activiteiten voor jong en oud.

Alle kamers zijn zeer ruim. Bij de inrichting hebben we veel aandacht besteed aan gezelligheid en comfort. U kunt onbeperkt gebruik maken van het internet en de stube waar u rustig kunt lezen of een spelletje kunt spelen.

Het gezellige 2-kamer appartement bevindt zich op de bovenste verdieping en is voorzien van woonkamer, slaapkamer, badkamer, keuken, eethoek,TV en is geschikt voor 4 personen.
Ook aan de jongste gasten hebben we gedacht. Ledikantje, kinderstoel, box, babybadje enz. zijn aanwezig.

Onze kamers zijn voorzien van douche/wc, televisie, W-LAN en bieden voldoende ruimte voor 2 tot 3 personen. Vanaf het balkon of het terras heeft u een prachtig uitzicht op de Ruhpoldinger bergwereld.

Wij kijken er naar uit u als gast te mogen begroeten.