BeschrijvingOp een toplocatie met prachtig uitzicht op de bergen staat dit voormalig pension met 8 kamers. Het huis is in 1971 gebouwd en staat op een grondstuk van ca 780 m2 met meerdere terrassen. Op de begaande grond tegen een helling gelegen treed u het huis binnen en bevindt u zich in de privewoning. Deze woning is ingedeeld met 1 slaapkamer, keuken en woonkamer met toegang tot het terras die uitnodigd om van de prachtige omgeving te genieten.
Verder bevindt zich op de begaande grond de badkamer, wc voor de gasten en de ontbijtruimte. Op de eerste verdieping zijn 6 tweepersoonskamers met wastafel. Douche en wc bevinden zich op de gang. Deze etage is ook makkelijk om te bouwen tot tweede woning met eigen ingang. Alle kamers hebben balkon met nogmaals het prachtige uitzicht. De kelder biedt veel plek voor oa. auto, verwarming, ski-opbergruimte, was-, droogruimte en werkplaats.

De gemeente Unken in Oostenrijk bevindt zich direkt aan de grens naar Beieren en is het eerste vakantiedorp in het mooie Salzburger Pinzgau. Vanuit het dorp bereikt u in een paar autominuten verschillende bezienswaardigheden. Het dorp Unken heeft 2000 inwoners en ligt midden in de natuur met vele wandel,- fietsmogelijkheden in de zomer en een klein skigebied in de winter. Salzburg bereikt u in 30 autominuten.