BeschrijvingTypisch Beierse landhuis in bijna afgelegen locatie (slechts 3 buren) met uitzicht op de bergen, omgeven door weiden en bossen voor de echte natuurliefhebbers.
Een overdekte wandelgang leidt naar de schuur met 24 paardeboxen, 3 zadelkamers, hooi-, en graanopslag en toilet. Vanuit de schuur komt u in de in 2003 gerenoveerde Hörrmann-manage die van airconditie is voorzien. De goed verlichte overdekte paardenrijhal is voorzien van een bewegenlijke lichtband. Stalen constructie met spanten. De manege
vloer werd vernieuwd in november 2012. Een grote 20x60m dressuurpiste, die is omheind met een hoge heg ca4m nodigt uit voor de perfecte High-dressuur. De aangrenzende afsproeiplaats voor de nodige afkoeling. Een klein pad leidt naar de drijfstangen, die zijn uitgerust met een zelfdrinkwater voorziening. Een kleine Longierplatz of Winter Paddock ronden het geheel af. Een oase voor mens en dier.

Griesstätt am Inn is een stad gelegen in het Opper-Beierse district Rosenheim.
Naar München of Salzburg is het 50 km rijden en de Chiemsee ongeveer 25 km. Zeer goede vervoersverbindingen!

In Griesstätt is er een kleuterschool en een lagere school. Voor een aantal recreatieve faciliteiten is gezorgt, het dorp wordt voorzien van drie tennisbanen, twee voetbalvelden en een curlingbaan. Bovendien zijn er in de gemeente ongeveer vijf speeltuinen.
De Sports Club van de plaats is de DJK SV Griesstätt. De volgende sporten worden aangeboden: voetbal, tennis, curling, aerobic / gymnastiek, wintersport (ski / snowboard), tafeltennis.
Een supermarkt en een aantal winkeliers bieden een breed scala van alledaagse goederen.

Een unieke kans voor de liefhebber
Het huis is het ideale droomleven voor een groot gezin.
Op de begane grond komt u door een grote hal (ingebouwde kasten voor jassen en schoenen, gastentoilet, kantoor met wifi-verbinding, kluis) in de eetkamer met open haard die van houten lambrisering is voorzien. Van hieruit is er toegang tot het zuid terras, waarje kunt genieten van de ongestoorde rust. Vervolgens gaan we naar de grote woonkamer met open haard, weer met toegang tot het terras. Daarnaast is de ruime keuken, aparte bijkeuken met schuifdeur, daarachter een bijkeuken met wasmachine, droger en 4 grote inbouwkasten. De vloeren op de begane grond zijn over het algemeen voorzien van tegels en Lamminat, het geheel wordt verwarmd met vloerverwarming.

Boven zijn 4 slaapkamers, gedeeltelijk ingericht met Voglauer meubels. Muren en
plafonds zijn bedekt met hout, dat is een zekere warmte en charme uitstraald. De vloeren zijn deels tapijt en laminaat. De 3 badkamers, 1 met bad zijn zeer ruim en licht. In een slaapkamer zijn er twee grote, heldere inloop kledingkasten, enz. Eén daarvan met toilet en wastafel. Op het balkon kunt u de dag heerlijk beginnen met ontbijten. Nogmaals, alle vloeren zijn verwarmd met vloerverwarming en kunt elke kamer afzonderlijk verwarmen.
Er is een grote opslagruimte voor poets-, en reinigingsmiddel.

In de kelder is er een groot appartement van ongeveer 60 m² met daarnaast 3 grote voorraadkamers. De verwarmingsinstallatie werd in 2009 volledig vernieuwd met nieuwe brander, in een aparte ruimte staan de plastic tanks voor 7000 liter (stookolie) capaciteit.

Er moeten een aantal reparaties worden uitgevoerd.